• Advertisement

Atelier de fromage, czyli skąd się biora dziurki w serze?

Atelier de fromage, czyli skąd się biora dziurki w serze?

Messagepar Webmaster » 08 Janvier 2013, 17:02

Atelier de fromage, czyli skąd się biora dziurki w serze ?

25.01.2013 - 18.30
Alliance Française Gdańsk
Sienkiewicza 5a, 80-227 Gdańsk

Skąd w ogóle wzięły się sery? Jak rozpoznawać ich rodzaje i jak je degustować, aby w pełni docenić ich smak? Z czym je łączyć? Z jakimi winami? Potrawami? Przyprawami?

Odpowiedzi na te i wiele innych pytań otrzymacie podczas trzeciej edycji niezwykłych warsztatów prowadzonych przez pana Marca Petit i pana Witolda Misztala ze sklepu Cyrano "Wina i sery"

Koszt uczestnictwa - 45 zł od osoby. Ilość miejsc ograniczona. Zapisy i dodatkowe informacje w sekretariacie Alliance Française.

Zapraszamy!
Avatar de l’utilisateur
Webmaster
Administrateur
 
Messages: 1417
Inscrit le: 17 Mars 2010, 15:48

Advertisement

Retour vers Kuchnia francuska

Qui est en ligne ?

Utilisateur(s) parcourant actuellement ce forum : Aucun utilisateur inscrit et 1 invité

  • Advertisement
cron